dimarts, 13 de maig del 2014

Sant Cugat es vesteix d'excursionistes de la Romànica 2014

El dissabte 10 de maig del 2014, es va celebrar a Navàs les 27a Marxa Romànica, que passa per 22 esglésies romàniques de la zona, i un total de 83,5 Km. Aquest any hi havia la novetat  que es feia una romànica més curta de 34 Km (la MINOR, Un Tast de La Romànica...). Aquesta cursa  més curta és la que he fet. L’he acabat a les 23:40 a Sant Joan de Montdarn.
Vaig sortir amb el grup d’excursionistes, des de de Navàs a les cinc de la tarda  , i van arribar a la primera església romànica del recorregut, Sant Cugat del Racó. Al cap de uns quants quilòmetres vam arribar el primer control, Sant Miquel de Castelladral. Vam seguir el recorregut fins a Santa  Fe de Valldeperes, on he arribat a les 20:40h. Des d’ aquí hem pogut contemplar unes fabuloses vistes al Castell de Cardona i una increïble posta de sol. A Sant Esteve Pujol de Planés, hi hem arribat a les 22:52h. Llavors ja era fosc i hem hagut de treure els lots. I finalment hem arribat a Sant Joan de Montdarn, a les 23:40h de la nit.
Una caminada molt dura, però que en ho hem passat molt bé. Cal dir també que en els controls hem trobat companys nostres de 2n d’ ESO i de l’ EDN.  


Vistes del Castell de Cardona des de Valldeperes

Imatge de Sant Cugat durant la marxa

Imatge d' excursionistes pel pas de Sant Cugat del Racó 

1 comentari:

  1. M'agraden les fotos,es tal i com es veu Sant Cugat del Racó. Una neteja no hi aniria malament...!

    ResponElimina