dilluns, 2 de juny del 2014

Més de 120 fotografies enviades al concurs EFIM.....!




Tots els alumnes de la classe de 2n ESO de l'EDN, ens hem presentat al concurs fotogràfic EFIM. El divendres 30 de maig vam enviar les nostres fotografies sobre Sant Cugat del Racó a través de l'aplicació "Dropbox",que ens va permetre compartir-les amb Patrimoni.gencat.






L’Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments (EFIM) té per objectiu apropar els joves al patrimoni monumental, per tal que el coneguin, el valorin i el gaudeixin. Metodològicament, per tal que sigui una experiència personal i creativa, s’expressa mitjançant la fotografia i la filmació.

L’EFIM proposa que els joves tinguin l’ocasió de mirar amb els seus ulls els monuments i construeixin imatges que siguin el resultat d’una activitat personal i creativa, tan lliure com sigui possible.

L’EFIM és una activitat que es desenvolupa en el marc dels centres docents. La formació prèvia sobre la tècnica de la fotografia o la filmació, o sobre els punts més interessants dels monuments és molt positiva i important, però requereix que el personal docentfaciliti la descoberta personal de l’alumne, condició essencial per obtenir un resultat veritablement creatiu, i la base d’una activitat que anomenem “Experiència”.

Forma part de l’esperit de l’EFIM que tots els joves que hi participin estiguin representats en el conjunt de fotografies i filmacions que el centre lliuri a l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural.


Coordinat per la Generalitat de Catalunya i amb l’apadrinament del Consell d’Europa, l’EFIM és un concurs que té una dimensió internacional. Des de l’any 1996 hi han participat més de 260.000 joves provinents de setanta-sis països de tot el món, que han obtingut més d’un milió i mig de fotografies. Per aquests valors, l’any 2008 l’EFIM va rebre la Medalla de Patrimoni Cultural de la Unió Europea – Premi Europa Nostra.

















1 comentari:

  1. Les fotos son molt originals,mareigen una mica,pero son joves i molt creatius. Que tingueu sort..!!

    ResponElimina